1. خانه
  2. ساختمان
  3. سرمایه گذاری در مسکن
  4. نکات کلیدی سرمایه گذاری در ساخت و ساز ساختمان

نکات کلیدی سرمایه گذاری در ساخت و ساز ساختمان

سرمایه-گذاری-در-ساخت-و-ساز-ساختمان

سرمایه گذاری در ساخت و ساز مسکن ، به عنوان یکی از روش‌های پرسود و پایدار در سرمایه گذاری می باشد. و همواره مورد توجه سرمایه گذاران حوزه ساخت  قرار گرفته است. در این مقاله، به بررسی مفاهیم اصلی سرمایه گذاری در ساخت و ساز ساختمان می پردازد. در ادامه نیز به بیان نکات کلیدی در این حوزه و روش‌های موثر برای کاهش ریسک سرمایه گذاری پرداخته خواهد شد.

مفاهیم اصلی سرمایه گذاری در ساخت و ساز ساختمان

سرمایه گذاری در حوزه ساختمان ، به معنای سرمایه گذاری در پروژه‌های ساخت مسکن است. این پروژه‌ها شامل ساخت و ساز خانه‌ ها، آپارتمان‌ها، ویلا‌ها و دیگر املاک مسکونی ، اداری و تجاری هستند. سرمایه گذاری در این حوزه، به عنوان یک روش پرسود و پایدار در سرمایه گذاری صنعت ساختمان، مورد توجه قرار گرفته است.

مفاهیم اصلی سرمایه گذاری در ساختمان سازی شامل موارد زیر می‌شود:

  1. هزینه ساخت : شامل هزینه‌های مربوط به خرید زمین، مصالح، پرداخت به پیمانکاران و کارگران، هزینه‌های مربوط به مهندسی و طراحی، هزینه‌های مربوط به تجهیزات و ابزارآلات و هزینه‌های مربوط به مالکیت موقت (مانند بیمه) است.
  2. قیمت فروش و اجاره : قیمت فروش و اجاره ساختمان، به عواملی مانند محل قرار گیری، اندازه و مساحت ساختمان، شرایط بازار و تقاضا، وضعیت اقتصادی و سیاسی و دیگر عوامل بستگی دارد.
  3. هزینه‌های تعمیرات و نگهداری : هزینه‌های مربوط به تعمیرات و نگهداری ساختمان، شامل هزینه‌های مربوط به نگهداری و تعمیرات دوره‌ای (مانند تعمیرات سقف، دیوار و پوشش‌ها) و هزینه‌های مربوط به نگهداری روزانه (مانند هزینه‌های نظافت و نگهداری فضای سبز) است.
  4. موقعیت جغرافیایی : موقعیت جغرافیایی ساختمان، به عواملی مانند نزدیکی به امکانات عمومی (مانند پارک‌ها، مدارس، بیمارستان‌ها و فروشگاه‌ها)، دسترسی به حمل و نقل عمومی، دسترسی به خدمات اینترنتی و دیگر عوامل بستگی دارد.
  5. نوع پروژه : نوع پروژه (مانند ساختمان مسکونی، اداری ، تجاری یا صنعتی) نیز بر درآمد ساخت و ساز ساختمان تأثیر می‌گذارد. به عنوان مثال، ساختمان‌های تجاری معمولاً درآمد بیشتری نسبت به ساختمان‌های مسکونی دارند.
سرمایه-گذاری-در-ساخت-و-ساز-مسکن
سرمایه-گذاری-در-ساخت-و-ساز-مسکن

نکات کلیدی سرمایه گذاری در ساخت و ساز ساختمان

برخی از نکات کلیدی در سرمایه گذاری حوزه ساختمان سازی عبارتند از:

  1. بررسی بازار ؛ بررسی بازار و تحلیل اطلاعات بازار، برای انتخاب پروژه‌های مناسب و همچنین تعیین قیمت مناسب بسیار مهم است.
  2. انتخاب موقعیت مناسب ؛ برای ساخت پروژه‌های مسکونی، بسیار مهم است. موقعیت مناسب، شامل موقعیت جغرافیایی، امکانات عمومی و دسترسی به حمل و نقل است.
  3. انتخاب مدیر پروژه معتبر؛ انتخاب مدیر پروژه معتبر و با تجربه ، برای سرمایه گذاری در پروژه‌های ساخت و ساز مسکن، بسیار مهم است.
  4. تحلیل ریسک ؛ تحلیل ریسک و انتخاب پروژه‌های با ریسک کم، برای کاهش احتمالات ضرر در سرمایه گذاری بسیار مهم است.

در مورد دیگر روش های سرمایه گذاری در مسکن بیشتر بدانید

روش‌های موثر برای کاهش ریسک سرمایه گذاری

برخی از روش‌های موثر برای کاهش ریسک سرمایه گذاری در ساخت و ساز مسکن عبارتند از:

  1. تحقیق و بررسی دقیق قبل از سرمایه گذاری ؛ برای شناسایی ریسک‌ها و احتمالات ضرر، بسیار مهم است.
  2. استفاده از تحلیل پایداری مالی ؛ برای تعیین قابلیت پرداخت وام و بازگشت سرمایه و موارد دیگر بسیار مهم است.
  3. استفاده از برنامه‌ریزی مناسب ؛ برای کاهش ریسک سرمایه گذاری و افزایش بازده، بسیار مهم است.

سرمایه گذاری در صنعت ساخت، به عنوان یکی از روش‌های پرسود و کم ریسک در سرمایه گذاری، همواره مورد توجه عده بسیار زیادی از سرمایه گذاران می باشد.با توجه به این مطالب، سرمایه گذاران می‌توانند با تحلیل دقیق بازار و انتخاب پروژه‌های مناسب ، به کاهش ریسک و افزایش بازده بپردازند.

درآمد-ساخت-و-ساز-ساختمان
درآمد-ساخت-و-ساز-ساختمان

درآمد ساخت و ساز ساختمان چقدر است؟

ساخت ساختمان و فروش آن نیازمند تجربه ، مهارت و تخصص است.امروزه افراد زیادی هستند که مشغول به کار ساختمان سازی هستند و درآمد خوبی را از این راه کسب می‌کنند. چرا سرمایه گذاری در صنعت ساخت می تواند کسب درآمد بالایی داشته باشد؟ یکی از دلایلی مهم این مورد ، اهمیت خانه برای انسان ها می باشد.مسکن برای همه افراد جامعه امری  ضروری و حیاتی است و محل زندگی و آرامش انسان می باشد.به همین منظور مسکن همیشه مورد توجه و از اهم موارد زندگی بشری می باشد.با توجه به موارد مذکور تقاضا برای مسکن همیشه وجود خواهد داشت و ساخت آپارتمان نیز به عنوان تولید برای نیاز مصرف کنندگان همیشه مورد توجه قرار خواهد گرفت.

در نتیجه تقابل در بین سازندگان مسکن (فروشندگان مسکن) و خریداران مسکن افزایش میابد. در سال های اخیر با کاهش تولید مسکن در کشور نسبت عرضه به تقاضا کاهش یافته است. به این صورت که خریدار بسیاری در بازار وجود دارند. با آنکه تعداد آپارتمان های کمتری برای فروش عرضه شده است. در نتیجه فروشنده سود بیشتری را دریافت می کند.شرایط اقتصادی تورم زا صنعت ساختمان باعث شده است تمایل سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در ساختمان سازی بیش از پیش باشد.

عوامل موثر بر درآمد ساختمان سازی چیست؟

بطور کلی درآمد ساخت و ساز ساختمان ، به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله نوع پروژه، موقعیت جغرافیایی، اندازه و مساحت ساختمان، هزینه‌های ساخت و تعمیرات، قیمت فروش و اجاره و دیگر عوامل. برای مثال، در برخی مناطق شهری، هزینه ساخت یک متر مربع ساختمان بسیار بالاست و درآمد آن نیز بالاتر خواهد بود.همچنین، در برخی مناطق روستایی، هزینه ساخت کمتر است و درآمد نیز کمتر خواهد بود. به طور کلی، درآمد ساختمان سازی، به عوامل مختلفی بستگی دارد و نمی‌توان به طور دقیق با توجه به شرایط تورمی آن را تعیین کرد.

اما با توجه به تجارب ما در شرکت ساختمانی اسپرلوس و شرکت تعاونی مسکن اسپرلوس می توان. در سال 1402 در مرکز شهر تهران بدون احتساب تورم سود 60% الی 80% را نظر گرفت.از این رو باید اذعان نمود صنعت ساختمان همچون دریای متلاطمی می باشد. که ورود با چشم بسته و بدون علم و آگاهی و راهنما و ناخدا نتیجه ای جز غرق شدن و نابودی را در پی نخواهد داشت. پس با هلدینگ اسپرلوس گام به گام حرکت کنید. راه عبور از این دریای پر جوش و خروش را بیاموزید.

سرمایه-لازم-برای-شروع-ساخت-و-ساز-ساختمان
سرمایه-لازم-برای-شروع-ساخت-و-ساز-ساختمان

سرمایه لازم برای شروع ساخت و ساز چقدر است؟

میزان سرمایه لازم برای شروع ساخت در تهران به عوامل مختلفی مانند اندازه و نوع پروژه، موقعیت جغرافیایی، هزینه‌های ساخت و دیگر عوامل بستگی دارد. برای داشتن یک تخمین دقیق، بهتر است با کارشناسان ما در این زمینه مشورت کنید و از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

بطور مثال در ابتدای سال 1402 در مرکز شهر تهران شما برای خرید یک زمین کلنگی با متراژ 100 متر مربع باید حداقل 12 میلیارد تومان هزینه نمایید.برای هزینه های اخذ جواز و ساخت و پایان کار نیز باید حدودا 4 الی 5 میلیارد تومان هزینه نمایید.در آخر شما صاحب 4 واحد آپارتمان 53 متری خواهید بود.و علاوه بر تورم عمومی مسکن می توانید حداقل از سود 60% ساخت هم بهره مند شوید.اما شاید بسیاری از افراد نتوانند این حجم از نقدینگی را تامین نمایند.راه حل چیست؟

ما به شما تعاونی مسکن اسپرلوس را پیشنهاد میکنیم تا با سرمایه های کمتر بتوانید از سود ساخت بهره مند شوید.موفقیت در ساخت آپارتمان، فروش و نهایتاً کسب سود مناسب، نیاز به انتخاب بهترین گزینه‌ ها در زمان مناسب دارد. در ضمن برای اینکه بهترین تصمیم‌ها را در بهترین زمان‌ها بگیرید و ریسک سرمایه گذاری خود را به شدت کم کنید.علاوه بر تجربه فعالیت اقتصادی، نیازمند بهره مندی از مشاوره‌های تخصصی در خرید و فروش ملک و همین طور مهندسی عمران و معماری خواهید بود. ورود با اطلاعات ناقص و ناکافی شکست را در پی دارد پس مراقب سرمایه خود باشید.

موفقیت-در-ساخت-و-ساز-ساختمان
موفقیت-در-ساخت-و-ساز-ساختمان

موفقیت در ساخت و ساز منوط بر کنترل هزینه های ساخت

کنترل هزینه‌ های ساخت، یکی از عوامل مهم در موفقیت یک پروژه ساخت است، اما تنها عامل مهم نیست. عوامل دیگری مانند مدیریت منابع، برنامه‌ریزی مناسب، استفاده از تکنولوژی‌های جدید و کارآمد، تجربه و تخصص کارکنان و مدیران و … نیز در موفقیت پروژه تأثیرگذار هستند. بنابراین، برای داشتن موفقیت در ساخت ، نیاز است به کنترل هزینه‌ها و همچنین به مدیریت صحیح سایر عوامل ذیل می باشد؛

  1. هزینه خرید زمین باتوجه به موقعیت زمین و متراژ و برملک و گذرملک
  2. هزینه اخذ جواز ساخت شامل طراحی و هزینه های شهرداری (در مورد مراحل اخذ جواز بیشتر بدانید)
  3. هزینه خرید مصالح ساختمانی موردنیاز در ساخت وساز
  4. نوع اسکلت سازه بتنی یا فلزی
  5.  تعداد واحد و تعداد طبقات ساختمان
  6. هزینه بیمه و مالیات و خرید انشعابات آب،برق و گاز
  7. دستمزد مهندسان ناظر و پیمانکاران و کارگران و نگهبان
  8. هزینه سفت کاری
  9. هزینه های مرتبط با نوع تاسیسات و آسانسور
  10. هزینه های مرتبط با احداث مشاعات از جمله روف گاردن و استخر و …
  11. هزینه نازک کاری ساختمان

در مورد مراحل ساخت ساختمان بیشتر بدانید

چگونه-وارد-کار-ساخت-و-ساز-ساختمان-شویم
چگونه-وارد-کار-ساخت-و-ساز-ساختمان-شویم

چگونه وارد کار ساخت و ساز شویم؟

برای وارد شدن به حوزه ساخت ، ابتدا باید دانش و تخصص لازم را در این زمینه کسب کنید. برای این منظور، می‌توانید در رشته‌های مرتبط با ساخت مانند مهندسی عمران، معماری، مدیریت پروژه و … تحصیل کنید. همچنین، می‌توانید با شرکت در دوره‌های آموزشی مرتبط با ساخت ، اطلاعات و تجربه لازم را کسب کنید.

بعد از کسب دانش و تخصص لازم می توانید در شغل هایی همچون مهندسی ساخت، مدیر پروژه، ناظر فنی، کارشناس ارزیابی هزینه‌های ساخت و … مثمر ثمر باشید. همچنین، می‌توانید با شرکت در نمایشگاه‌ها و کنفرانس‌های مرتبط با ساخت ، با کارفرمایان و صاحبان کسب و کار آشنا شوید و از فرصت‌های شغلی آن‌ها استفاده کنید. یا بصورت شخصی کارآفرین باشید و کسب و کار خود را راه اندازی نمایید.

قبل از ورود به صنعت ساختمان اخذ دانش و رصد بازار ضروری است. در عین حال دستیابی به مشاوران آگاه و دلسوز با دانش فنی و اقتصادی اهمیت بالایی دارد. نسبت به  کسب هر دانشی مشاوره حرفه ای در اولویت است. اگر قصد سرمایه گذاری در صنعت ساختمان در سال 1402 را دارید. برای یک استراتژی‌های بلند مدت برنامه ریزی کنید. حتما با کمک مشاوران در این مسیر آگاهانه گام بردارید. ما در هلدینگ اسپرلوس این فرآیند پیچیده را به آسانی برایتان انجام می دهیم . فقط کافیست با ما تماس بگیرید.

, ,
نوشته قبلی
تعاونی مسکن اسپرلوس
نوشته بعدی
نکات مهم در سرمایه گذاری مسکن تهران

4 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست